Verfijn uw interieur met de tijdloze Art Deco bol lampen

Ontdek de schoonheid van een vervlogen tijdperk met onze adembenemende collectie Art Deco bol lampen. Deze lampen combineren het beste van de art deco esthetiek met moderne functionaliteit, waardoor ze een onmisbare toevoeging zijn voor elk stijlvol interieur.

Een oogstrelend design

Onze Art Deco bol lampen zijn een perfect voorbeeld van de iconische stijl uit de jaren 1920 en 1930:

  • Ronde geometrie: De bolvormige kap, een klassieke art deco vorm, straalt eenvoud en elegantie uit. Deze perfecte ronde vormen zijn symbool voor de harmonie en balans die de art deco-beweging nastreefde.
  • Hoogwaardige materialen: Vervaardigd uit mondgeblazen wit opaal glas, zorgen deze lampen voor een zachte, gelijkmatige lichtverspreiding. De basis en fittingen zijn gemaakt van gepolijst nikkel of messing, wat een vleugje luxe toevoegt.

Veelzijdige toepassingen

Onze Art Deco bol lampen zijn ontworpen om in verschillende settings en ruimtes te schitteren:

  • Sfeerverlichting: Hang ze in clusters boven uw eet- of keukentafel voor een dramatisch effect dat diners en bijeenkomsten transformeert in elegante evenementen.
  • Accentverlichting: Plaats ze in uw woonkamer of hal om een uitnodigende, warme gloed te creëren die de ruimte verfijnt en verfraait.
  • Tafellampen: Gebruik ze als verfijnde tafellampen op bijzettafels, bureaus of nachtkastjes om een vleugje art deco luxe toe te voegen aan uw persoonlijke ruimtes.

Waarom kiezen voor onze Art Deco bol lampen?

  1. Tijdloos design: De bolvormige kap en luxe materialen maken deze lampen tot tijdloze stukken die nooit uit de mode raken.
  2. Vakmanschap van hoog niveau: Elk detail is met zorg vervaardigd, wat resulteert in lampen van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.
  3. Veelzijdig en elegant: Of uw interieur nu klassiek, modern, of eclectisch is, deze lampen passen moeiteloos en voegen een unieke esthetische waarde toe.

Bol opaal met strakke pendel, in diverse uitvoeringen in de webwinkel.

Deze bol is een klassieker met een strak armatuur. In onze webwinkel kunt u kiezen uit maten. Dit model bijvoorbeeld is te leveren in de maten met een diameter van 15 tot 50 cm.


Bol opaal diverse maten

De bol is een klassieker.U kunt kiezen uit verschillende  maten. Dit model bijvoorbeeld is te leveren in de maten met een diameter van 15 tot 50 cm.

Bol 15 cm schuifstang afw plafondplaat

Classic bol met glas opaal

Bol driekwart met schuifstang

Bol ivoor classic schuifstang

Bol glad opaal glanzend of mat

Classic Tube 13 Schoolbol

Schoolbol classic

Schoolbol classic schuifstang

Bol-g 2 maten met schuifstang

Saturn hanglamp

T-pendel 80,100 of 120 cm, 2 houders

Deze lamp is ook met verschillende glaskappen te verkrijgen, in verschillende breedtes en met drie houders. Genoemde prijs is zoals afgebeeld. Wilt u een afwijkende lamp vermeld dit in uw bestelling en u ontvangt eerst een nieuwe prijsopgave, u kunt daarna bevestigen.

Trapbol strak

Tot augustus niet leverbaar!

Trapbol medium

Tot augustus niet leverbaar.