Grote Art Deco lampen - Een statement van stijl en elegantie

Maak een onvergetelijke indruk in uw interieur met onze grote Art Deco lampen. Deze lampen, met hun indrukwekkende afmetingen en verfijnde ontwerpen, zijn niet alleen functionele lichtbronnen, maar ook opvallende kunstwerken die elke ruimte transformeren en verfraaien.

Verfijnd en iconisch ontwerp

Onze grote Art Deco lampen combineren klassieke schoonheid met moderne elegantie:

  • Kenmerkende geometrie: De lampen weerspiegelen de iconische geometrische vormen en symmetrische lijnen van de Art Deco-beweging. Deze stijl zorgt voor een harmonieuze en visueel aantrekkelijke uitstraling die direct opvalt.
  • Hoogwaardige materialen: Vervaardigd uit premium materialen zoals mondgeblazen glas en afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige armaturen stralen deze lampen luxe en duurzaamheid uit.

Indrukwekkende Afmetingen

Met afmetingen die variëren van 40 cm tot 50 cm in diameter, zijn onze grote Art Deco lampen perfect voor ruimtes waar u een statement wilt maken:

  • Eetkamer: Hang een grote Art Deco lamp boven uw eettafel voor een dramatisch effect dat diners transformeert in elegante aangelegenheden. De lamp biedt niet alleen voldoende verlichting, maar fungeert ook als een centraal decoratief element.
  • Woonkamer: Plaats een grote lamp in uw woonkamer om een uitnodigende en verfijnde sfeer te creëren. De imposante afmeting maakt het een opvallend decoratief element dat meteen de aandacht trekt.
  • Hal of Entree: Maak een grandioze eerste indruk door een grote lamp in uw hal of entree te plaatsen. De lamp zal direct de elegantie en stijl van uw huis onthullen.

Diamant quattro

Tijdelijk niet leverbaar!

Diamant trap tube

Tijdelijk niet leverbaar!

Schuifstang met Ufo glas

Tijdelijk niet leverbaar!

De UFO lamp, fabricaat van de Nederlandse fabrikant Oldtimerlight, is een bijzonder stijlvolle en aanwezige lamp voor uw interieur.

Bus Classic met Ufo glas

Tijdelijk niet leverbaar!

Muller Freres 4 schalen lamp

Naar een ontwerp van Muller-Freres. Luxe complete hanglamp met 4 persglazen schalen. En in drie lengtes leverbaar. Kan niet opgestuurd worden. Voor bezorg mogelijkheden neem eerst contact met de winkel op alstiublieft.

Halve maan + glasplaat


Volle maan+glasplaat, opaal

Big Tube glas Ring opaal

Wolk metaal

Vaas blauw katoensnoer

Eikel large + glasplaat

Quattro schaal 50 cm opaal wit

Wolk met schaal mat

Cake 40 vaste pendel

Bus Quattro Cake opaal OL

Parma 40 Bus Tube

Kroonluchter Arch 5 Oak

Behalve in opaal wit glas is deze lamp ook met marmer glas te bestellen. Neem daarvoor eerst even contact met ons op.
Deze lamp wordt op bestelling gemaakt en heeft 2-3 weken levertijd. Wij kunnen de lamp niet opsturen, maar binnen een straal van 30 km van Delft bezorgen wij gratis. Woont u verder weg en kunt u de lamp niet ophalen in de winkel neem dan alstublieft eerst contact met ons op om de bezorging te bespreken.

T-Pendel Phineas

Sfeervolle T-Pendel met twee kappen, waar het licht door naar beneden op uw tafel schijnt. Ook leverbaar met pendel met drie kappen en andere breedtes (voor meer informatie, bel de winkel). Deze lamp wordt op maat gemaakt en heeft 2 weken levertijd!