FAQ/Info

www.gispenlampen.nl (de webwinkel van Art Deco Style & Light uit Delft) is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

U kunt op onze algemene voorwaarden pagina alles vinden over onze leverings- en betalingsvoorwaarden voor aankopen via de webwinkel. Deze zijn door het webshop Keurmerk voorgeschreven. Mocht u klachten over ons hebben dan horen wij dat graag rechtsstreeks van u. Maar u kunt uw klachten ook door bemiddeling via het Webshop Keurmerk laten afhandelen. Informatie hierover staat beschreven in de algemene voorwaarden.

Bij al onze producten staat de prijs incl. 21% btw vermeld.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
Ideal, credit card (amex, visa etc), paypal, Appl pay, pin en contant(bij afhalen in de winkel zelf).

U heeft het recht van herroeping binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij verzoeken u wel goederen in - indien mogelijk - de originele verpakking te retourneren. Wij versturen via PostNl of bezorgen zelf. Mocht een bestelling niet naar wens zijn kunt u dat binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren.U kunt hier een model retourformulier downloaden. Uiteraard vernemen wij graag wel uw reden. De kosten van retourneren of zelf afgeven in onze winkel in Delft zijn wel voor de koper. Mocht er echter door ons een fout zijn gemaakt, dan sturen wij u een retour-etiket en pakketpost bon, alvorens u gaat retourneren.
Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping heeft gemeld. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Wij rekenen bij bestellingen tot € 60,- een bijdrage van € 5,- verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 60,- zijn er geen verzendkosten tenzij dit apart wordt vermeldt bij een artikel, zoasl bij de staande lampen en lampen die te groot zijn om via PostNL te verzenden. Bij retourneren dient u zelf voor verzending (en de bijbehorende kosten) zorg te dragen.