Art Deco lampen van 25 cm - Een verfijnde aanwezigheid in uw huis

Voeg een vleugje verfijning en opvallende stijl toe aan uw interieur met onze prachtige collectie Art Deco lampen van 25 cm. Deze lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers die de elegantie en het artistieke karakter van de Art Deco-beweging in uw huis brengen.

Elegant design

Onze Art Deco lampen van 25 cm combineren klassieke schoonheid met moderne verfijning:

 • Iconische stijl: De kenmerkende geometrische vormen en symmetrische lijnen van de Art Deco-beweging worden prachtig weerspiegeld in deze lampen. Hun opvallende ontwerp trekt direct de aandacht en voegt een artistiek element toe aan uw interieur.
 • Hoogwaardige materialen: Vervaardigd uit hoogwaardig gezandstraald glas en afgewerkt met gepolijst chroom of messing, stralen deze lampen luxe en duurzaamheid uit.

Perfecte maat voor impact

Met een diameter van 25 cm zijn deze lampen ideaal voor ruimtes waar u een statement wilt maken:

 • Eetkamer: Hang de lamp boven uw eettafel voor een dramatisch effect dat diners transformeert in elegante aangelegenheden. De lamp biedt niet alleen voldoende verlichting, maar dient ook als een centraal decoratief element.
 • Woonkamer: Plaats de lamp in uw woonkamer om een uitnodigende en verfijnde sfeer te creëren. De lamp voegt een vleugje glamour toe en verlicht de ruimte op een stijlvolle manier.
 • Slaapkamer: Gebruik de lamp als een opvallende nachtlamp of als hoofdverlichting om een warme, ontspannende ambiance te creëren.

Veelzijdige toepassingen

Onze Art Deco lampen van 25 cm zijn ontworpen om in verschillende settings te schitteren:

 • Accentverlichting: Gebruik de lampen als accentverlichting in donkere hoeken of bijzettafels om extra sfeer toe te voegen aan uw interieur.
 • Cluster van lampen: Hang meerdere lampen in clusters op verschillende hoogtes voor een artistiek en dramatisch effect. Dit werkt bijzonder goed boven een keukeneiland of in een hoge hal.
 • Hoofdverlichting: Deze lampen zijn groot genoeg om als hoofdverlichting te dienen in middelgrote ruimtes, waardoor ze zowel functioneel als decoratief zijn.

Waarom kiezen voor onze Art Deco lampen?

 1. Unieke stijl: De combinatie van geometrische vormen en luxe materialen maakt deze lampen tot een opvallend kunstwerk dat elke ruimte verfraait.
 2. Hoogwaardig vakmanschap: Elk detail is met zorg vervaardigd, wat resulteert in lampen van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.
 3. Functionele schoonheid: Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden onze lampen ook praktische verlichting die uw huis verlicht op een stijlvolle manier.

Traan Quattro large

Quattro bordes opaal

Cilinder grip 10 empire

Cilinder grip 10, 24 cm lang opaal met H-4Y pendel

Cilinder grip 10 lang

Cilinder grip 10, 24cm lang opaal

Michelin hanglamp

Kleine Ribbel Opaal

Gerard

Druppel small, medium of large

Sultan Classic tube

Triptrap vaste pendel

Paraplu Geel

Triptrap schuifpendel hanglamp

Tulp opaal large


Trappunt medium

Trappunt 25

Oak Hanglamp opaal of marmer

Punt met schuifstang

Klaver5 schuifstang

Reno schuifstang

Tijdelijk niet leverbaar!