De grote Art Deco lampen van diameter 35 cm - Een prachtige blikvanger in uw huis

Breng een indrukwekkende en verfijnde stijl in uw huis met onze grote Art Deco lampen van 35 cm. Deze lampen, met zijn royale afmetingen en elegante ontwerpen, zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en kunst. Ze zullen ongetwijfeld een statement maken en een vleugje tijdloze schoonheid toevoegen aan elke ruimte.

Prachtig ontwerpen

Onze grote Art Deco lampen van 35 cm zijn een meesterwerk van design en vakmanschap:

  • Kenmerkende stijl: De lampen weerspiegelen de iconische geometrische vormen en symmetrische lijnen van de Art Deco-beweging. Deze stijl zorgt voor een harmonieuze en visueel aantrekkelijke uitstraling die elke ruimte verfraait.
  • Hoogwaardig materialen: De lampenkappen zijn vervaardigd van mondgeblazen glas, bekend om zijn wit opaal uitstraling en duurzaamheid. Afgewerkt met duurzame armaturen, stralen de lampen luxe en elegantie uit.

Royale afmetingen voor een opvallend Effect

Met een diameter van 35 cm zijn deze lampen ideaal voor grotere ruimtes waar u een statement wilt maken:

  • Eetkamer: Hang een lamp boven uw eettafel voor een dramatisch effect dat diners transformeert in elegante aangelegenheden. De lamp biedt niet alleen voldoende verlichting, maar fungeert ook als een centraal decoratief element.
  • Woonkamer: Plaats een lamp in uw woonkamer om een uitnodigende en verfijnde sfeer te creĆ«ren. De grote afmeting maakt het een opvallend decoratief element dat meteen de aandacht trekt.
  • Hal of Entree: Maak een grandioze eerste indruk door de lamp in uw hal of entree te plaatsen. De lamp zal direct de elegantie en stijl van uw huis onthullen.

Traan Quattro

Artisjok lengte variabel

Hanglamp Artisjok opaal.
Ook leverbaar met vaste pendel. Mail ons voor de mogelijkheden:
winkel@artdeco.nl

Furillo,opaal


Artisjok classic

Mercurius Classic tube 13

Astro Tube 13

Astro schuifstang

Trappunt schuifstang opaal

Vlakke punt big tube

Atrium bus quattro 35 cm

Schoollamp extra large, opaal


Champignon large Opaal