Verlicht uw ruimte met elegantie: Glaslampen met een diameter van 20 cm

Breng een vleugje verfijning en stijl in uw huis met onze prachtige collectie glaslampen met een diameter van 20 cm. Deze lampen zijn perfect voor het creëren van een sfeervolle en stijlvolle ambiance in verschillende ruimtes, dankzij hun veelzijdige en elegante ontwerp.

Tijdloos design

Onze glaslampen zijn ontworpen om zowel modern als klassiek interieur te complementeren:

  • Geometrische vorm: Met een diameter van 20 cm hebben deze lampen een perfecte balans tussen compactheid en opvallendheid. Hun ronde vorm zorgt voor een harmonieuze uitstraling die moeiteloos in elke ruimte past.
  • Hoogwaardige materialen: De lampenkappen zijn gemaakt van hoogwaardig mondgeblazen glas, bekend om zijn opaal wit en duurzaamheid. Het glas zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling en een warme gloed.

Veelzijdige toepassingen

Dankzij hun praktische maat en stijlvolle ontwerp zijn onze glaslampen geschikt voor diverse ruimtes en toepassingen:

  • Keukenverlichting: Hang meerdere glaslampen boven uw keukeneiland of aanrecht om een heldere, gerichte verlichting te creëren die ideaal is voor koken en voorbereiden.
  • Eetkamer verlichting: Creëer een gezellige en uitnodigende sfeer boven uw eettafel door één of meerdere glaslampen te installeren. Hun warme licht maakt elk diner speciaal.
  • Slaapkamer verlichting: Gebruik deze lampen als stijlvolle nachtlampjes of als hoofdverlichting om een zachte, ontspannende gloed te verspreiden.
  • Woonkamer accent: Plaats ze in de woonkamer als accentverlichting om een vleugje elegantie toe te voegen en donkere hoeken op te lichten.

Waarom kiezen voor onze Art Deco glaslampen?

  1. Stijlvolle Esthetiek: De combinatie van hoogwaardig glas en een strak ontwerp maakt deze lampen tot een elegante toevoeging aan elk interieur.
  2. Perfecte Maat: Met een diameter van 20 cm zijn deze lampen groot genoeg om op te vallen, maar compact genoeg om in verschillende ruimtes te passen zonder te overheersen.
  3. Functionaliteit en Schoonheid: Ze bieden niet alleen functionele verlichting, maar dragen ook bij aan de esthetische waarde van uw interieur.

Quattro bus Zuil

Adidas bus quattro

Candy Quattro bus

Chrysler hanglamp opaal glas

Bijzonder mooi glas origineel ontwerp van, en gefabriceerd door, de Nederlandse kwaliteitsfabrikant Old Timer Light. De lamp kan met verschillende soorten armaturen geleverd worden. Deze lamp is ook leverbaar als plafondlamp en tafellamp

Moscow Quattro Bus

Candy schuifstang

Luxe schoollamp medium met lichtvenster


Tulp opaal medium

Cono 200, hoog, opaal


Kubus opaal 15 cm of 20 cm


Zuil Classic opaal of satine

U kunt de Zuil ook als plafonniere bestellen.

Colon Classic

Zuil met schuifstang

Opaal of Satiné glas.


Colon Quattro schuifstang

Colon Quattro bus

Empire pendel 10 + kubus 20 cm

T-pendel 80,100,120 cm / 3 houders

Deze pendel is met diverse glaskappen te verkrijgen. Vermelde prijs is inclusief de afgebeelde glaskappen kubus.

Standard fixture glass 6 + Cono 200 opal

This combination of a standard fixture and glass Cono with a diameter of 20 cm is beautifully above every table and gives you nice light downwards.